30% отстъпка на продукти на италианската фирма Matra налични на склад при нас

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ТЪРГОВСКА ОТСТЪПКА ОТ 30% на продуктовата гама водни помпи на италианската фирма Matra spa. Отстъпката се приспада от посочените цени в раздел ВОДНИ ПОМПИ за наличните артикули.

Поддържаните на склад модели са предназначени предимно за: битови инсталации за повишаване на налягането, напоителни системи и отводняване.

Целта ни е с помощта на нашите търговски партньори в България да предложим на клиентите адекватни и съвременни решения, квалифициран монтаж и сервиз, които в съчетание с половин вековните традиции на фирма Matra в производството на водни помпи, да задоволят нуждите, свързани с трансфериране на вода и повишаване на налягането навсякъде, където е необходимо.

Кратка информация за производителя:
Началото е поставено през 1959 г., когато компанията Sonoci Alberto започва производството на водни помпи. Правилната фирмена политика, както и присъединяването на няколко по-малки компании с цел понижаване на себестойността на готовия продукт, преврища обединението Matra S.A.S (понастоящем Matra spa) в производител с утвърдени позиции на местния и международен пазар, с ефективно изградена дистрибуторска мрежа.
Благодарение на вложените в производството качествени, съвременни материали, както и индивидуалните тестове на всяка готова помпа, Matra предлагат гарантирана надежност при конкурентна цена.
Те са сертифицирани в Италия и отговарят на редица европейски и международни сертификати, включително и такива, свързани с опазването на околната среда.
Продукцията на италианския производител намира приложение в селското стопанство, хранително-вкусовата промишленост, битовото и промишлено водоснадбяване, а също и при решаване на проблеми, свързани с дренажни и отпадни води.

 
 
Copyright © 2007-2011 RADIELI